HTM Hegyisport, túravilág, életmódmagazinKORNÉTÁS KIADÓStúdió-Pé ReklámirodaStúdió KÖNYVESBOLT
2021. 2. szám
Február-március
2022. június 27. Hétfő
Eddigi: 1,790,966
Online: 22
Főoldal
Aktuális számunk
Bemutatkozás
Hírvilág
Kaleidoszkóp
Ufókalendárium
Paraenciklopédia
Stúdió Könyvesbolt
Ufószövetség
Médiaajánló
Impresszum
Főszerkesztő
Képek
Írjon nekünk
Előfizetés
Linkek
Letöltés
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi nyilatkozat
Keresés
Újság archívum
2021.
1 2
2020.
1 3 4 5 6
2019.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2018.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2017.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2016.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2015.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2014.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2013.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2012.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2011.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2010.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2009.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2008.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2007.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2006.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
2005.
1  2  3  4  5  6 
7  8  9  10  11  12 
Ufómagazin aktuális szám
Újság archívum » 2006-09  
 
A 2006. szeptemberi szám tartalmából
Nyomtatható változat!

Figyelnek bennünket?

Számos az arra utaló jel, hogy a földönkívüliek évtizedek óta figyelnek bennünket. Kétségtelen, hogy valami szándékuk van velünk, de egyelore még nem lehet világosan látni érdeklodésük valószínu okát. Biztos, hogy más és más lehet a szándéka a galaxis humanoid lakóinak és megint más például a szauroidoknak, az intelligens dinóknak.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Merre van lent?

Furcsa dolog, amikor ezt a nagyon egyszerunek tuno kérdést felteszi magának az ember: Merre van a lent? Mert ez olyan természetesnek tunik. A lent a talpunk alatt van, alattunk. Így szoktuk meg. A két fülünk mögött van egy-egy kis furcsa szervecske, három-három járattal, ez az egyensúlyszervünk. A három járatocska egymásra merolegesen áll, és ahogy a fejünket megbillentjük, a kis járatokban lévo belso szoröcskék érzékelik, ha a fejünk állása eltér a vízszintestol. De persze másképpen is tarthatjuk a fejünket, mert például alvás közben a nappali álláshoz képest körülbelül derékszöggel van elfordítva a fejünk, és ez semmiféle kellemetlenséget nem okoz nekünk, sot, így tudunk csak igazán pihenni. Sot, vannak állatok, amelyek kimondottan szeretnek fejjel lefelé lógva aludni, például a denevérek vagy az oposszumok. Érdemes egy kissé elgondolkozni, mennyire lokálisan jár az eszünk. Mert például egy Új-Zélandon élo író, ha leül az íróasztalához, akkor hozzánk képest fejjel lefelé ül. Mert csak a Föld tömegvonzása hiteti el velünk azt, hogy a lábunk alatt van a lefelé. Vagyis csakis a megszokás és a tömegvonzás hozta létre ezt a tévhitünket.

 

--------------------------------------------------------------------------------


Idegenek üvegbúrában

A következo eset valamikor az 1930-as évek végén, feltehetoen 1939-ben történhetett. "Még a második világháború idején édesapámnak érdekes dolgot mutatott az unokatestvére, Cordell Hull, Franklin Roosevelt egyik titkára" - kezdte a beszámolóját Turner Hamilton Holt tisztelendo egyik lánya, Lucile Andrew.
"Édesapám a fovárosban tartózkodott, s Cordell megosztott vele egy titkot. Elvitte ot a Parlament egyik alagsori helyiségébe. Érdekes látvány fogadta: négy hatalmas üvegburában formaldehidben négy ismeretlen lény és egy öszszetört kör alakú jármu. Édesapám azt akarta, hogy a húgom vagy én hozzuk a közvélemény tudomására Cordell és az o halála után. Úgy érezte, ez egy nagyon fontos információ, amirol mindenkinek tudnia kell. Cordell attól félt, ha az o idejében hozzák nyilvánosságra, akkor hatalmas pánikot kelthet."

 

--------------------------------------------------------------------------------


Potenciális katasztrófa

Korunk rohamos technikai fejlodésével kapcsolatosan eszembe jut egy tíz évvel ezelotti kis történet. Megvásároltam elso számítógépemet, és amikor kifelé jöttem az üzletbol, a következoket mondta a tulajdonos: "Gratulálunk az új számítógépéhez, amely már elavult." Lehetséges, hogy amíg "felfogtam" a szellemes mondás értelmét, közben kirukkoltak a gyártók egy ennél is fejlettebb szerkezettel. A nyolcvanas évek elején alkalmam volt látogatást tenni a Számítástechnikai Intézetben, és rácsodálkozni a 10-15 méteres, szobát elfoglaló "korszeru" számítógépekre. A technikai fejlodés körülbelül minden kilencedik vagy tizedik hónapban megduplázódik. Mit jelent ez? Egyszeruen arról van szó, hogy a kerék feltalálása óta felhalmozódott tudás mennyisége kilenc-tíz hónap alatt kétszeresére emelkedik. Tíz évvel ezelott a kétszerezodés folyamata még öt év alatt ment végbe, majd egyre rövidebb intervallumokba surusödött, míg végül elérte a jelenlegi kilenc-tíz hónapos idotartamot.

 

--------------------------------------------------------------------------------


Ufók az indiai légtérben

Mi zajlik a Himalája indiai oldalán? Egy indiai napilap, a Daily Indian 2004. októberi tudósítása szerint Tarai tartományban egyre több katonai személy teszi föl ezt a kérdést. Ugyanis szinte naponta tapasztalnak rendkívül szokatlan aktivitásokat, és sok ufóészlelést jelentenek.
Fiatalok rajzot is készítettek az egyik tárgyról, amelyet láttak. Tipikus formája volt, olyan, amilyet már sokat láttunk az újsághírekben. Elmondásuk szerint ezek a repülo objektumok nem csapnak zajt, függolegesen szállnak fel, lebegnek, majd váratlanul eltunnek a semmiben.

 

--------------------------------------------------------------------------------


Óriási máretű objektumok hazánk légterében!

Az Ufo-Controll Hálózat gyujteményében található, Magyarországon észlelt hiteles ufóészlelések mindössze fél százalékáról mondhatjuk el, hogy a megfigyelt objektum nem pontszeru volt, alakja jól kiveheto, és becsült mérete elérte a legalább harminc-ötven métert. Éppen ezért ezeknek a megfigyeléseknek rendkívül nagy a jelentosége, hiszen szinte minden esetben az átlagnál részletesebb leírást tudott adni a megfigyelo, illetve a tárgy méreténél, közelségénél fogva és a jól érzékelheto mozgásformákból adódóan sokkal könnyebb a beazonosítás. Ennek viszont egyértelmu következménye, hogy a tévedés lehetosége is ezekben az esetekben a legkisebb.

 

--------------------------------------------------------------------------------


Párhuzamok és ellentmondások az ufókérdésben

Mára már közismert fogalommá vált sokak számára az ufó, az már egy más kérdés azonban, hogy ki hogyan áll ehhez a témához. Emberek ezrei világszerte tapasztalták már meg más civilizációk küldötteinek a látogatását, és élményeiket megpróbálták megosztani másokkal is. Voltak észlelések, és lesznek is még, mivel ez a kapcsolat nem csak egyetlen alkalomra szól. A hétköznapi emberek oszinte, nyílt, feltáró hozzáállása ellentétben áll a hatalom képviseloinek tagadó, titkolózó állásfoglalásával. Az a kérdés, hogy a hatalom részérol ez a hozzáállás még meddig tartható fenn? Vajon mikor fogják fel végre a titkosító érdekcsoportok, hogy ez a dolog mindannyiunkra éppúgy tartozik, mint rájuk?

 

--------------------------------------------------------------------------------


Isteni kinyilatkoztatás a Nazca-fennsíkon

Isteni kinyilatkoztatás, újabb isteni ábrák a Nazca-fennsíkon! Isten, teremtok, világegyetemi lények bejelentett és jelölt érkezése. A Nazca-kód végleges megoldása. Lejárt a kétezer éves kegyelmi ido, az isteni rendteremtés és igazság érvényesülése következik. A jelenlegi földi társadalom "megméretett és könynyunek találtatott".
Ha a tisztelt olvasó az itt lejegyzett fajsúlyos kijelentéseket eltúlzottnak ítéli, gondoljon a következokre. Az elmúlt években az ausztráliai Marree városához közeli fennsíkon láthatóvá vált egy négy kilométer nagyságú, gigászi méretu istenalak teremtoi fallosszal ábrázolva. Az isteni lény bal kezében felemelt botot tart, a megfenyítés jelképét. Az óriási alak jobb kezében tartott, összefogott rozseköteggel a mellét ostorozza. Ezzel a mozdulattal fejezi ki Isten, hogy megbánta a jelenlegi, gátlástalan embertípus - mesterséges - megteremtését, amelyet a Biblia elso mondatai jelölnek. A madárfejjel ábrázolt istenalak szeme és füle széles ruhadarabbal be van kötve; ezzel jelölve, hogy Isten nem akarja tovább látni és hallani a Földön végbemeno embertelen szörnyuségeket. (Ezt részletesen megírtam egy korábbi - az Ufómagazinban megjelent - cikkben.)
Vagy gondoljon az olvasó arra a cikkre, amelyben - képekkel igazoltan - szóltam arról az esetrol, ahol a tatai Csejkei család tetotéri szobája plexiüveg ablakának belsejében - anyagában - szintén egy isteni alak látható, aki a kezében tartott papirusztekercset - a Bibliában jelölt Isten és ember között köttetett szövetség jelképét - a lábai elott ábrázolt tuzrakásba dobja. Gondolhatunk arra a néhány éve történt rendkívüli eseményre is, amelyben Jézus ember nagyságú alakban, a fény speciális spektrumában, csak a fényképezo eszközök számára látható tartományban jelent meg a római Szent Péter-bazilika belsejében a kupola alatt. A második ezredfordulót követo évekre jelöli Isten és a világegyetemi lények érkezését Nostradamus a kevéssé ismert, XI. Centúri istentol sugallt, profetikus megnyilatkozása is. De az ezredfordulót követo "közvetlen" idoszakot jelöli képi ábrázolással Isten és a világegyetemi lények érkezésére vonatkozóan a közismert kultúrtörténeti tárgy, illetve isteni, kobe vésett hagyaték, az azték Naptárko is. Mindezek elorebocsátásával ismertetem a fo- és alcímben jelölt az egész emberi történelem közelgo legfontosabb eseményét, a "rövid ido" múlva bekövetkezo, a Nazca-fennsíkon közzétett és jelölt isteni kinyilatkoztatás képeit, azaz Isten - teremtok -, világegyetemi lények érkezésének bizonyítékait.

A teljes cikkeket az Ufómagazin szeptemberi számában olvashatják!

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
 
Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D.
Telefon: 06 1 359 1964
E-mail: info@ufomagazin-net.hu
2009 © Ufómagazin
Kiadja: Kornétás Kiadó Kft.

Minden jog fenntartva!
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu